Kalk i vandet

Slip af med kalk i vandet ved hjælp af vores blødgøringsanlæg. Hos Jysk Vandrensning har vi i over 60 år hjulpet kunder med rensning og filtrering af vand. Du kan derfor altid regne med blødt og kalkfrit vand ved at benytte vores anlæg.

Vi hjælper kunder med at fjerne kalk i vandet i:

Effekten af at have kalk i vandet

Det er meget forskelligt hvor meget kalk der er i vandet, alt efter hvor man bor henne. Derfor kan der godt være behov for et blødgøringsanlæg, så der ikke er så stor en mængde kalk i vandet.

For meget kalk i vandet kan betyde at dine hårde hvidevare kalker til, at du har meget kalk på dine fliser på badeværelset, og at du skal afkalke det flere gange årligt.

Årsagen til at vandet indeholder så store mængder af kalk, er fordi at man igennem de sidste 20-30 år har været nødsaget til at bore en del dybere for at finde tilstrækkeligt af grundvand, hvilket også medføre at vandkvaliteten er blevet langt mere kalkholdigt.

Hvad kan man gøre ved øget mængder af kalk i vandet?

Den evige kamp mod kalken kan klares forholdsvist nemt, ved at at man installere et blødgøringsanlæg som trækker kalken ud af vandet og renser kalken med salt hvilket gør vandet meget blødere.

Der er rigtig mange fordele ved at anvende et blødgøringsanlæg, bl.a. for husholdningsapparater som ikke er nødvendigt at udskifte så ofte, og for opvaskemaskinen og vaskemaskinen spare du på dit elforbrug.

Fordi at ingen af disse to hårde hvidevare behøver at bruge så lang tid på at varme op, og du har en stor besparelse på sæben og på den måde bruger du også mindre vand hvilket spare på produktionen af spildevand.

Kontakt os for mere information om kalk i vandet

Er du interesseret i at vide hvor meget kalk i har i vandet hjemme hos dig? og høre om mulighederne for at ændre på det?

Så er du mere end velkommen til at kontakte os på 97 18 06 56 eller sende en mail til henrik@jysk-vandrensning.dk også vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.