UV lys

UV-Systemer

Hvis De har problemer med bakterier, virus eller mikroorganismer, kan vi anbefale et UV-system. Et UV-anlæg udgør en enhed, som består af et kammer med en indre cylinder af quarts med meget høj gennemlysningsgrad. Denne cylinder indeholder en (kortbølge ultraviolet) lampe (rør). Vandet passerer igennem kammeret, hvor det hele tiden bliver belyst af UV-lys, som lyser gennem quartsrøret. Kortbølge ultraviolet lys ødelægger den genetiske struktur i mikroorganismerne. Derfor vil bakterier og virus i vandet, som bliver udsat for UV-lys, blive tilintetgjort. Ultravioletlys er en af de sikreste måder til desinficering af vand. Fordi man ikke bruger kemikalier, kan man ikke overdosere, og det efterlader heller ingen dårlig smag.

Kvalitet og udførelse

UV-desinfektionsanlæggene er udformet under hensyn til UV-gennemlysning af vand og den kontakttid, man behøver for at dræbe bakterier.

UV-systemerne er udført, så de med sikkerhed klarer de bakterielle problemer og ECC-normer overholdes. Alle mindre anlæg har indbygget begrænser, så anlæggets ydeevne ikke overskrides. Vores anlæg er beregnet således, at selv ved reduceret effekt fra et næsten udbrændt UV-rør, vil anlæggene fungere tilfredsstillende.

UV SS 30

Prisvenlig, simpel installation, lang levetid og høj driftsikkerhed er kendemærket på denne model. Denne model er vores mest solgte og vi har altid modellen på lager. Passer perfekt til en alm. Husstand f.eks.

Model SS 30
Materiale Rustfrit stål hus/ rustfrit styring hus
Typisk brug Alm. husstand
Flow 19 l/min.
Max tryk 10 Bar
Tilslutning 3/4" BSP Han Tilslutning
UV Lys længde (mm) 950
Strømforsyning 230v 50 Hz
Lampe levetid 8760 timer (ca. 1 år)

Saphir 4 UV

UV-lyset er lavet i rustfrit stål. Til større husstand og landbrug f.eks.
Simpel installation, lang levetid og høj driftsikkerhed.

uv

Model Saphir 4
Materiale Rustfrit stål hus/ plastik styring hus
Typisk brug Større husstande og landbrug
Flow 45 l/min.
Max tryk 10 bar
Tilslutning 1" BSP Han Tilslutning
UV Lys længde (mm) 962
Strømforsyning 230v 50 Hz
Lampe levetid 8760 timer (ca. 1 år)

Er der brug for større UV-anlæg til f.eks. større landbrug eller by vandværker er vi også leverings dygtige i det. Ring og få et godt tilbud og vejledning til køb.