UV system i Herning

Hvis du har problemer med bakterier, virus eller mikroorganismer, kan vi hos Jysk Vandrensning, anbefale et UV system. Vi hjælper kunder med at finde det helt rette UV system i Herning og resten af landet. Skal du bruge et UV system til behandling af dit vand? Så tøv ikke med at tage fat i os.

Hvad er UV lys?

UV lys vil almindeligvis blive klassificeret i UV(A), (B) og (C). Heraf er de 2 første de mindst farlige, og oftest dem du oplever at finde, når du ligger og solbader ude på terrassen eller på stranden.

Et UV-anlæg udgør en enhed, som består af et kammer med en indre cylinder af quarts med meget høj gennemlysningsgrad. Denne cylinder indeholder et kortbølge UV lampe rør. 

UV lys dræber bakterier

UV(C) lyset hører til den kaliber, hvor strålen er kraftig nok til at penetrere og ødelægge molekyler, og dermed også celler. Med andre ord kan denne type belysning, gennemtrænge cellevæggen og ødelægge dens DNA. Bakterierne dør derfor efter kort tid.

Vandet passerer igennem kammeret, hvor det hele tiden bliver belyst af UV lys, som lyser gennem quartsrøret. Kortbølge ultraviolet lys ødelægger den genetiske struktur i mikroorganismerne. Derfor vil bakterier og virus i vandet, som bliver udsat for UV lys, blive tilintetgjort. 

Ultraviolet lys er en af de sikreste måder til desinficering af vand. Fordi man ikke bruger kemikalier, kan man ikke overdosere, og det efterlader heller ingen dårlig smag.

Kvalitet og udførelse af et UV system

UV desinfektionsanlæggene, er udformet under hensyn til UV gennemlysning af vand og den kontakttid, man behøver for at dræbe bakterier.

Et UV system fra Jysk Vandrensning er udført, så de med sikkerhed klarer de bakterielle problemer og ECC normer overholdes. 

Alle mindre anlæg har indbygget begrænser, så anlæggets ydeevne ikke overskrides. Vores anlæg er beregnet således, at selv ved reduceret effekt fra et næsten udbrændt UV rør, vil anlæggene fungere tilfredsstillende.
 

UV SS 30

Prisvenlig, simpel installation, lang levetid og høj driftsikkerhed er kendemærket på denne model. Denne model er vores mest solgte og vi har altid modellen på lager. Passer perfekt til en alm. Husstand f.eks.

Model SS 30
Materiale Rustfrit stål hus/ rustfrit styring hus
Typisk brug Alm. husstand
Flow 19 l/min.
Max tryk 10 Bar
Tilslutning 3/4" BSP Han Tilslutning
UV Lys længde (mm) 950
Strømforsyning 230v 50 Hz
Lampe levetid 8760 timer (ca. 1 år)

Saphir 4 UV

UV-lyset er lavet i rustfrit stål. Til større husstand og landbrug f.eks.
Simpel installation, lang levetid og høj driftsikkerhed.

uv

Model Saphir 4
Materiale Rustfrit stål hus/ plastik styring hus
Typisk brug Større husstande og landbrug
Flow 45 l/min.
Max tryk 10 bar
Tilslutning 1" BSP Han Tilslutning
UV Lys længde (mm) 962
Strømforsyning 230v 50 Hz
Lampe levetid 8760 timer (ca. 1 år)

Få et uforpligtende tilbud på
et UV anlæg i Herning

Er der brug for større UV anlæg til f.eks. større landbrug eller by vandværker er vi også leveringsdygtige i det. Ring på telefon 97 18 06 56, eller kontakt Henrik på mail henrik@jysk-vandrensning.dk, og få et godt tilbud og vejledning til køb i Herning eller andre steder i landet.