Slip af med bakterier i vand i Aalborg

Hvis I har problemer med bakterier i vand, virus eller mikroorganismer, kan vi hos Jysk Vandrensning anbefale et UV-system. Vi har over 60 års erfaring med vandfiltrering og rensning af vand. Hvis du ønsker at slippe af med bakterier i dit vand kan vi hjælpe dig med løsninger i form af et UV-system og mange andre filtreringssystemer. Vi hjælper med rensning af vand og fjernelse af bakterier i vand i Aalborg og resten af landet.

Hvordan fjerner man bakterier i vand?

Et UV-anlæg udgør en enhed, som består af et kammer med en indre cylinder af quarts med meget høj gennemlysningsgrad. Denne cylinder indeholder en (kortbølge ultraviolet) lampe (rør). 

Vandet passerer igennem kammeret, hvor det hele tiden bliver belyst af UV-lys, som lyser gennem quartsrøret. Kortbølge ultraviolet lys ødelægger den genetiske struktur i mikroorganismerne. 

Derfor vil virus og bakterier i vand, som bliver udsat for UV-lys, blive tilintetgjort. Ultraviolet lys er en af de sikreste måder til desinficering af vand. Da processen ikke bruger kemikalier, kan man ikke overdosere, og det efterlader heller ingen dårlig smag.

UV-desinfektionsanlæggene er udformet under hensyn til UV-gennemlysning af vand og den kontakttid, man behøver for at dræbe vand bakterier.

UV-systemerne er udført, så de med sikkerhed klarer de bakterielle problemer og ECC-normer overholdes. Alle mindre anlæg har indbygget begrænser, så anlæggets ydeevne ikke overskrides. 

Vores anlæg er beregnet således, at selv ved reduceret effekt fra et næsten udbrændt UV-rør, vil anlæggene fungere tilfredsstillende.

Få den rigtige løsning til behandling af vand bakterier i Aalborg

Vi bestræber os på god service af høj kvalitet, derfor tilbyder vi kundetilpasset løsninger i Aalborg og resten af landet. Sammen finder vi den helt rigtige løsning matchende dit behov. Anlæg vælges ud fra flere parametre. 

For eksempel tages der udgangspunkt i hvor meget vand, der skal behandles per time, samt den ønskede desinfektionsgrad.

Udover det får i også en løsning, som er let at vedligeholde, uden behov for brug af værktøj, og så bliver din løsning udført i rustfri stål. 

Kontakt os og slip af med bakterier i vand i Aalborg

Hvis du ønsker at hører mere om dine muligheder i Aalborg. Er du velkommen til at kontakte os på telefon 97 18 06 56 eller med en mail til Henrik på henrik@jysk-vandrensning.dk.

Produkter / UV Lys