Hårdt vand og blødt vand i Roskilde

Er du træt af hårdt vand? Så kan vi hos Jysk Vandrensning A/S hjælpe dig med at fjerne kalken, så du kan opnå blødt vand. Vores service strækker sig over flere områder, heriblandt Roskilde og omegn.

Generelt info om drikkevandets hårdhed i Danmark kan findes på GEUS.dk.

Blødgøringsanlæg

Hvilke fordele er der ved et blødgøringsanlæg?

  • Spar op til 30% på varmeregningen.
  • Spar op til 50% på sæbe og rengøringsmidler.
  • Få glas og porcelæn til at tørre uden at efterlade kalkpletter.
  • Få blødere og mere luksuriøst tøj, i kraft af mindre hårdt vand.
  • Reducér vedligeholdelsen af vaskemaskiner og varmeanlæg til et minimum pga. det bløde vand.

Hvis ovenstående har Deres interesse, så kan Jysk Vandrensning tilbyde blødgøringsanlæg til både store og små virksomheder, samt anlæg ”godkendte til drikkevand” til private husholdninger, som modvirker effekten af hårdt vand.

Kontakt os og hør mere

Hårdt vand har nemlig den ulempe, at det øger omkostninger til vask og rengøring, fordi forbruget af rengøringsmidler og sæbe er større.

Desuden skaber hårdt vand belægninger på varmeelementer i kedler og rør. Disse skader er meget dyre og kan ikke umiddelbart ses.

Jysk Vandrensning både sælger, monterer og servicerer anlæggene i forskellige størrelser. Fordelen ved vores anlæg er, at de er kompakte og ikke mindst økonomisk i drift.

Hvordan ved jeg, om vandet er hårdt?

Man kan ved hjælp af målinger undersøge vandets hårdhed, men de kan selv holde øje med det, ved at lægge mærke til hvor hurtigt vandhaner og brusere bliver tilkalket samt i hvor høj grad toiletterne, håndvaskene og brusekabinerne får belægninger.

Få blødt vand i Roskilde med et blødgøringsanlæg

Med et blødgøringsanlæg vil du opnå blødt vand, hvilket vil sige vand helt uden kalk. Til forskel for hårdt vand, er blødt vand fri for de skrappe mineraler, der kan skade både din krop og din bolig i Roskilde. 

Blødt vand er godt for huden, samt armaturer, rørledninger og husholdningsapparater. Ydermere øger blødt vand effektiviteten af sæbe, hvorimod hårdt vand nedsætter sæbens egenskaber.

Undgå skader ved hjælp af blødt vand

Udover at du sparer både penge og tid på at få blødt vand, så er anlægget også med til at beskytte mod diverse skader, som de hårde vand kan medføre, såsom svigt på dele af varmeanlæg eller vaskemaskiner. 

Ved at man reducerer uønskede stoffer som kalk, fjernes også hårdheden. Hermed bliver dine tekniske anlæg, husholdningsapparater mm. beskyttet mod belægninger.

Du sparer derfor penge og energi, som du ellers ville skulle bruge på vedligeholdelse. 

Med blødt vand får du større glæde i dit køkken, brygger og på badeværelset. Du sikres også den bedste vandkvalitet til dig og dine husholdningsapparater.

Ydermere beskytter du også dine rørsystemer og opvarmningssystemer, og du slipper for dryppende haner, da de kalkbelægninger der kan være forårsaget af kalkbelægninger forsvinder.

Kontakt os og hør mere om
hvordan du får blødt vand i Roskilde

Hvis du står i Roskilde eller andre steder i landet og ønsker at opleve de mange fordele ved blødt vand, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan ringe til os på 97 18 06 56 eller sende en mail til Henrik på henrik@jysk-vandrensning.dk eller til Knud på knud@jysk-vandrensning.dk.

Produkter / Blødgøringsanlæg