Har du behov for filtrering af dit vand?

Hos Jysk Vandrensning A/S har vi mange forskellige vandfiltre til filtrering af vand. 

Vi har mange års erfaring med diverse typer af vandfiltre, og vi ved hvilken type, der skal benyttes for at du får filtreret dit vand korrekt.

Filtrering af vand med et vandfilter fra Jysk Vandrensning A/S

Uanset om du har problemer med jern, mangan, okker, nitrat eller aggressiv vand, så har vi lige det vandfilter du mangler til filtreringen af dit vand.

Alle vores produkter er bygget til at holde i mange år, så du kan få glæde af dem i mange års frem i tiden. 

Ved problemer med jern, okker og partikler anbefaler vi vores JV 2,5. Igennem dette vandfilter bliver vandet filtreret igennem kvarts, hvilket fjerner jern, okker og partikler. 

Kontakt os og hør mere

Hvorfor er filtrering af vand vigtigt?

I langt de fleste tilfælde er Danmark grundvand af høj kvalitet, men da vi har et stort landbrug, kan der f.eks. opstå større koncentrationer af nitrat i vandet, hvilket har vist sig at være sundhedsskadeligt for småbørn.

Netop derfor anbefaler vi at du får installeret et nitrat filter.

Læs mere om nitrat i vandet her

Okker

Okker opstår også i vandet og bør også filtreres. Okker er heldigvis ikke giftigt for mennesker, men det er det for dyr. Okker misfarver også vandet, samtidig med at det giver vandet en dårlig smag og kraftig lugt.

Netop derfor er det vigtigt med filtrering af vandet, så man slipper af med forurenende stoffer i drikkevandet. 

Læs mere om vores okker filter her

Kontakt os og hør mere om filtrering af vand

Hvis du ønsker at opleve de mange fordele man opnår ved at filtrere sit vand, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 97 18 06 56 eller sende en mail til Henrik på henrik@jysk-vandrensning.dk eller til Knud på knud@jysk-vandrensning.dk.